خواننده آلبوم «یک لحظه عاشقشو» روز پنجم اسفند نشست خبری را در تالار وحدت تهران برگزار کرد. «حامی» در این جلسه جزئیات اولین مستر کلاس آواز خود را مطرح کرد و از اهداف و برنامههای خود برای این اتفاق سخن گفت. مسترکلاس آواز این خواننده قرار است که روز جمعه چهارده اسفند از ساعت یازده صبح الی هفت شب به میزبانی تالار «رودکی» برگزار شود.
مهمترین نکته درباره مسترکلاس آواز حامی این است که افرادی امکان شرکت دارند که از سطح اولیه کیفی در موسیقی برخوردار باشند. همچنین این خواننده برای نفرات برگزیده هم برنامههایی را تدارک دیده است. زیرا این مسترکلاس جنبه استعدادیابی هم دارد و حامی میخواهد صداهای مستعد را هم کشف کند.
حامی ابتدا درباره دلایل برگزاری این مسترکلاس گفت: «پس از بیست سال تجربه احساس کردم که مسئولیتی بابت آموزش موسیقی بر عهده بنده است. از سوی دیگر سالها است دوستان زیادی درخواست دارند که کار آموزشی انجام دهم. چون تجربه نداشتم در خودم نمیدیدم به عنوان یک استاد آواز مطرح شوم. در این پنج سال که سکوت کردم خودم را برای آموزش آماده کردم. همچنین تعداد دوستانی که برای مقوله آموزش به من مراجعه میکردند به صورت تصاعدی افزایش پیدا کرد. فکر میکنم یکی از دلایل این اتفاق، کیفیت باشد. وقتی دوباره شروع کردم حس کردم به مرز پختگی رسیدم. مرزی که این جرأت را به من میدهد تا نه به عنوان یک استاد آواز بلکه به عنوان آینهای که تجربههای بزرگان موسیقی را به نسل بعدی منتقل میکند حضور داشته باشم. الان من آینهای هستم که تجربیاتی که از بزرگان موسیقی کسب کرده را به نسل بعدی منتقل خواهد کرد. ترجیح دادم مسترکلاس یک روزهای را برگزار کنم که ممکن است هر سه ماه یکبار یا سالی یکبار برگزار شود.»
او درباره نحوه ثبت نام و برگزاری کلاس هم به این نکات اشاره کرد: «گنجایش سالن رودکی دویست نفر است و ما بنا را بر پذیرش صد نفر قرار داده بودیم. این مسترکلاس از یازده صبح تا هفت شب خواهد بود و در این زمان ما پذیرای یکصد نفر خواهیم بود زیرا پروسه تست گرفتن از هنرجوها زمانبر است. ثبتنام هم به این صورت است که یک شماره تماس اعلام میشود و علاقهمندان مراحل ثبتنام را انجام خواهند داد. من پیشنهاد دادم که این کار از یکی از سایتهای فروش بلیت کنسرت مثل سایت «اکسیر نوین» انجام شود و با آقای «خانزاده» هم در این زمینه صحبت کردم. یعنی روند ثبتنام همانند یک خرید بلیت کنسرت باشد و از طریق سایت انجام گیرد تا شک و شبههای وجود نداشته باشد. نحوه برگزاری کلاس هم به اینگونه است که یک نوازنده بهنام ساز پیانو یعنی آقای «رضا تاجبخش» به صورت افتخاری در کنار ما حضور دارد. به دلیل اینکه آقای تاجبخش خیلی توانمند است هر قطعهای که قرار است هنرجویان بخوانند با نوازندگی ایشان همراه خواهد بود. از مشورت برخی دوستان قدیم نظیر آقای «هادی محمدپور» که تحصیلات موسیقی از ایتالیا دارند استفاده خواهم کرد. اگر استقبال خوب باشد و بیش از صد نفر ثبت نام کنند که به زودی کلاسهای دیگری را هم برگزار میکنیم. فکر میکنم استقبال خوبی از کلاسها به عمل آید زیرا با توجه به درخواستهایی که از هنرجویان دیدهام فکر میکنم این تعداد بیش از صد نفر باشد. شاید من از دید مردم عامه آنقدر اسم بزرگی نداشته باشم و این نظر من است و شاید اشتباه باشد چون همیشه خودم را دست پایین میگیرم. خودم احساس میکنم موسیقیام آنطور که باید عامهپسند نشده اما در بین اهالی هنر، موسیقی و سینما اعتباری که باید به دست میآوردم را کسب کردهام. از روز اول که در کنار «محمدرضا چراغعلی» و «فریبرز لاچینی» و بعدا استاد «بابک بیات» شروع کردم به هدفی که داشتم خیلی سال قبل رسیدم، همین الان هم اگر من خاموش شوم و دیگر کار نکنم به چیزهایی که در موسیقی میخواستم دست پیدا کردم. درست است که تعداد قطعات من در موسیقی خیلی زیاد نیست اما کیفیت لازم را دارد.»
بابک صحرایی که به عنوان مهمان در این نشست حضور داشت پس از اشاره حامی به این نکته که در میان مردم عامه اسم بزرگی ندارد گفت:«این حرف اشتباه است زیرا استقبال از دو کنسرت اخیر تو نشان داد که همه مخاطبان پیگیر آثارت هستند.»
خواننده آلبوم «آخدا» در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا باید شرکتکنندگان در این مستر کلاس از یک سطح اولیه برخوردار باشند هم گفت:«اگر صد نفری که ثبت نام کردند کیفیت لازم را داشته باشند و ما ریزشی نداریم و همان تعداد در کلاس هم حضور پیدا میکنند. اما اگر صد نفر اول از لحاظ کیفیت به مرز پختگی نرسیده باشند مسلما عدهای حذف خواهند شد و تست اولیه قبل از کلاس خواهیم داشت. کسانی که در کلاس حضور پیدا میکنند میبایست از کیفیت لازم اولیه برخوردار باشند. هدف ما در ابتدا آموزش است و کلاس ما آموزشی است. شرکتکنندگان هرکدام یک قطعه میخوانند و من نظر خودم را راجع به صدای آنها بیان میکنم. پس از اتمام این کلاس پنج نفر اول را انتخاب و با آنها همکاری خواهم کرد. من برای نفر اول یک قطعه آهنگسازی و تنظیم خواهم کرد و با شعری از آقای «بابک صحرایی» در اختیارشان قرار خواهد گرفت. با نفر اول و چهار نفر بعدی در آینده هم ارتباط خواهم داشت. با شرکتی که قرار است که کنسرت تهران من را برگزار کند صحبت کردهایم تا مجوز این پنج نفر را بگیرند تا بتوانیم یک یا دو قطعه را با آنها اجرا کنیم. اگر با کیفیت باشند که در دو قطعه و اگر هم نه که در یک قطعه و برای معرفیشان به مردم با آنها روی استیج میروم. اما بیشتر از پنج نفر هم اگر کیفیت داشته باشند که با آنها در ارتباط خواهم بود. آنها را به اساتید آواز معرفی میکنم و خودم هم در کنارشان خواهم بود. مشکلاتی که در صدایشان وجود دارد گوشزد میشود و برطرف میکنیم.»
او در ادامه به قولی که قبلا درباره همکاری با هنرجویان کارگاه ترانه بابک صحرایی هم اشاره داشت:«با نفر اول و چهار نفر دیگر کار مشترک نخواهم خواند مگر از کیفیت بالایی برخوردار باشند که برای من هم امتیاز مثبت باشد. مثل «کاوه رفیعیان» که از انگلستان به ایران آمد و آلبومی به نام «تحمل ندارم» را منتشر کرد و یک قطعه را به همراه او خواندم. قولی که در مورد کارگاه ترانه بابک صحرایی دادم این بود که از ترانهسرایانی که تازهکار هستند آثاری را اجرا کنم. اما خدا را شکر قبل از اینکه من بخواهم بچههایی که در این بخش باکیفیت بودند را مورد حمایت قرار دهم، خودشان به دلیل کیفیت وارد بازار شدند. اما بیشتر از هشت نفر هستند که از آنها ترانه گرفتهام و قرار است با آنها همکاری کنم.»
حامی سوال خبرنگار «موسیقی ما» مبنی بر اینکه آیا قصد ندارد با عنوان پرودیوسر در کنار نفرات برگزیده کلاسش حضور داشته باشد را اینگونه پاسخ داد:«با نفرات برگزیده این مستر کلاس ارتباط نزدیک خواهم داشت اما من قدرت سرمایهگذاری برای تولید آلبوم را ندارم. من خوانندهای هستم که کارهایم را با سختی تولید میکنم و بالغ بر صد و چهل میلیون تومان هزینه آلبوم من میشود. شرکتهای فروش آلبوم که پولی پرداخت نمیکنند ولی اسپانسر گوشهای از هزینهها تقبل میکند. تنها کاری که میتوانم درباره افراد برگزیده انجام دهم این است که آنها را به سایتهای خبری تحلیلی موسیقی معرفی کنم. اگر ده شماره توان داشته باشم همه را برای آنها صرف خواهم کرد. این ده شماره همان ساخت قطعه برای نفر اول و حضورشان در کنسرت من است و از رابطههایی که دارم برای آنها استفاده میکنم. برنامهریزیهایی کردهام که اگر بازار یکی از این پنج نفر را بپسندد به عنوان ناظر حضور داشته باشم و کار برای آنها تولید کنم. این پیشنهاد زیاد به من میشود که به عنوان یک ناظر آلبوم حضور داشته باشم اما به دلیل اینکه کیفیت لازم را ندارند تا کنون این کار را انجام ندادهام. به غیر از کاوه رفیعیان که فقط در سه قطعه آهنگ داشتم. بچهها از این فرصت میتوانند برای مطرحشدن استفاده کنند و هدف این کلاس معرفی چهرههای شاخص است و هدف ما حمایت مالی از نفرات برتر نیست. هدف دیگر ما از برگزاری این کلاس تشویق بچههایی است که استعداد دارند اما به ذهنشان هم خطور نمیکند که روزی بتوانند خواننده شوند. این اتفاق برای هرکدام از ما ممکن است در زمینه کاری خودمان رخ دهد. هرکدام از ما ممکن است روزی باشد که فکر نمیکردیم به این جایگاه امروز برسیم. اگر این احساس غرور و اعتماد به نفس را به بچهها بدهیم مسلما بیشتر تلاش خواهند کرد. همچنین از این مسترکلاس به صورت مستند تصویربرداری میشود و منتشر خواهد شد. شاید اگر کیفیت لازم را داشته باشد به فروش هم برسد اما روی فروش آن حساب نمیشود.»
حامی درباره قطعه و آلبوم جدیدش هم اعلام کرد:«قرار بود سه چهار سال قبل یک آلبوم الکترونیک تولید کنم که آن اتفاق اکنون در حال رخ دادن است. چهار سال قبل بنا را بر بازخوانی و تنظیم مجدد کارهای خودم قرار دادم اما به مرور زمان که پیش آمدم بهتر این است که این اتفاق برای کارهای جدید رخ دهد و معرفی شوند. الان آن اتفاق در حال رخ دادن است و با آقای رضا تاجبخش و آقای «داریوش صالحپور» برای شروع دو قطعه تنظیم کردهایم. یکی از آنها قطعهای به نام «زمستون» است و فکر میکنم هفته دیگر منتشر شود. ترانه این اثر از بابک صحرایی و آهنگسازی کار هم توسط خودم انجام شده است. رضا تاجبخش به همراه داریوش صالحپور هم به صورت مشترک اینک کار را تنظیم کردهاند. دیروز در استودیو پاپ این کار را خواندیم. برای من ورود به موسیقی الکترونیک خیلی سخت است و باید با خودم کلنجار بروم ولی اگر وارد شوم و نتیجه مثبت بگیرم این اتفاق برای آلبوم من هم رخ خواهد داد. اگر از مردم بابت قطعه زمستون جواب بگیرم و کامنتهای خوب بگیرم حداقل پنجاه درصد موسیقی آلبوم بعدی من الکترونیک خواهد بود.»
یکی دیگر از نکات نشست خبری حامی به حواشی نمایشگاه عکسش که چندی پیش برای حمایت از موسسه خیریه «رعد شرق» برگزار شد اختصاص داشت که گفت:«قرار بود من یک کنفرانس مطبوعاتی صرفا جهت روشنگری برای مردم و رسانهها درباره نمایشگاه عکس خودم داشته باشم. جا دارد به مردم بگویم که مبلغ کوچکی در حدود دو میلیون تومان به موسسه خیریه «رعد شرق» پرداخت شد. قرار بود با همکاری آن موسسه کنفرانس مطبوعاتی به جهت روشنگری برگزار کنیم. خیرینی در نمایشگاه شرکت و اعلام کردند که ما دو تابلو را به قیمت پنجاه میلیون تومان خریداری کردیم و پنجاه درصد آن برای موسسه خیریه و پنجاه درصد برای صاحب آثار است، اما هیچکدام از این اتفاقات رخ نداد. در افتتاحیه و اختتامیه هم از سوی دو سه نفر از خیرین اعلام شد که تابلوها را خریداری کردهاند. اما تا امروز خیرینی که قول خرید تابلوهای عکس من به نفع موسسه خیریه را داده بودند به قول خود عمل نکردهاند. امیدوارم برای اینکه اعتماد ما و شما و مردم نسبت به خیرین از بین نرود چنین اتفاقی رخ دهد. روز اول که پیشنهاد نمایشگاه عکس به من ارائه شد استقبال کردم زیرا هدف خوبی داشت. من از سال ۷۱ عکاسی میکنم و سابقه من در این بخش از سابقه فعالیتم در موسیقی بیشتر است. اما تا امروز نمایشگاه عکس نداشتم و زمانی که اسم خیریه مطرح شد دوست داشتم که به موسسه رعد شرق کمک شود. موسسه «اکو» هم همکاری کرد و هیچ مبلغی را هم دریافت نکردند. برای چاپ عکسها هم اسپانسر داشتیم و هدف همه کمکرسانی به خیریه بود اما تا کنون این اتفاق رخ نداده است.»
این خواننده در پایان برنامههای آینده خود را هم اینگونه اعلام کرد:«کنسرتهای من در تهران از سال آینده برگزار خواهد شد ولی زودتر از آن برنامهها در شهرستانها روی صحنه میروم. فکر میکنم فروردینماه در رشت و اصفهان کنسرت داشته باشم. گروهی از نوازندگان حرفهای قدیمی هستند که با یکی از خوانندگان دیگر فعالیت میکردند و الان با آن خواننده قطع رابطه کرده و با من همکاری خواهند کرد. اجازه ندارم اسم آنها را مطرح کنم و من هم با گروه گذشته همکاری نمیکنم. البته رضا تاجبخش در کنار من است و محمدرضا عقیلی هم دوست خوب من است ولی فعلا با هم روی استیج نمیرویم. قرار است که با شرکت اکسیرنوین و آقای خانزاده قرارداد ببندم تا کنسرتهای تهران و شهرستان سال آینده زیر پوشش این شرکت باشد.»
[Not a valid template]
نظری داده نشده است